Click to know details ! Taknak tau pon , click jelah semua okay ! :D

Fans

31 December 2011

Segmen | Jom Tambah Follower Awal Tahun 2012

Haii bloggers ! Okay, ni segmen kedua dalam hari yg sama, 1st January 2011 . Dateline pon kul 11 pagi nnty, so that, better half Adib join segmen by brother Hasrul Hassan ni !

Think to join ?
^ Click it ^

Dalam rules, suruh tulis target follower bagi segmen ni .. Huh ! Boleh increase ke kalau Adib join ? Haha :DD Joking okay ? Yup, memang lah increase, mybe between 5 to 10 koet .. But then, Adib target increasing to 200 tepat ! So, I still need some bloggers , 52 bloggers to follow me ya ! ^_^ Thanks pada yg follow, ssgguhnya, anda lah follower yg saya cari ! :P

FOLLOW ME OKAY DEAR ?

P/S : Thanks pada yg blogwalking belog Adib ni :D Wish you guys Happy New Year 2012 :)

10 comments:

  1. haa..semoga dapat capai apa yang ditarget tu...:D

    ReplyDelete
  2. terima kasih kerana join. done follow

    ReplyDelete
  3. yeeehahhh..singgah sini dari segmen yg sama.happy blogging dear.wahh ade potensi jadi model nie. (",)

    ReplyDelete
  4. @teko_milojyeah ! Haha , thanks .. Adib mmg partime for modelling kalau ade twran ! :)

    ReplyDelete
  5. as-salam..

    selamat tahun baru..

    singgah dari segmen HH.. hehehe.. :)

    http://deenazmee.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower-awal-tahun-2012.html

    ReplyDelete
  6. as salam...

    dtg dr segmen y sama...
    sudah follow sini...=)

    ReplyDelete
  7. salam..

    saya tak sempat join segmen ni...
    anyway saya nak terjah jugak list di blog HH utk tambah follower...

    http://tintaanim.blogspot.com/

    tq

    ReplyDelete