Click to know details ! Taknak tau pon , click jelah semua okay ! :D

Fans

19 December 2011

SEGMEN | 5 Blog Lelaki Pilihan Saya !

Haii bloggers ! Lagi-lagi Segmen dari Cik Lyssa yang cute ni :) 


Bagi sesiapa yang nak join tu , korang boleh ikut cara nya di bawah :
1. Buat satu entry yang bertajuk : " SEGMEN | 5 Blog Lelaki Pilihan Saya ! "


2. Letak sekali banner dekat atas ni ye ?

3. Apa yang perlu korang buat ? Nyatakan 5 blog pilihan lelaki yang memang korang tabik spring & suka , dan nyatakan kenapa korang suka blog diorang SECARA RINGKAS !


4. Bila dah siap , tinggalkan link entry itu di ruangan komen .

Orite , my favourite 5 Belog Lelaki Pilihan Adib :

  •  Ada dlm list Cik Lyssa , Ben Ashaari : http://benashaari.com/  An awesomee blogger ! Famous man blogger , kenal kann ? Kalau manae-2 blogger yang tak kenal tu , tak expert lagi lah dalam dunia belog ni ! Hehe . Abng Ben slalu sgt update belog , yelah ! Followers pon dah beriban macam Cik Lyssa ni ..
  • Next , belog terbaek from Mr Nazim Nasri : Opera Hidup . Try lah tengok belog ni ! Amazing belog ! Nice editing and so on .. Adib paleng suke , ade tiny ant yang comell ( semuat pon comell ke ? ) merayau serata dunia belog Abang Nazim tu !
  • Come on ! Belog budak vlogger ni , memang comell macam raut wajah si vlogger ni sendiri .. Adib subscribed channel dia gila-2 ! Best sgt all videos dia .. Awesome ! Usha kat sini : SuperMan nak tengok semua vlogging dia kat sini :  http://www.youtube.com/user/shahrincool
  • Blogger yang menghiburkan ! Tulah Encik Mimpi ..Great voice ever ! Dalam dia upload macam-2 cover video dia kat Youtube , dia jugak spent time utk blogging ! Here his belog : Seniman Jalanan 
  • Last but not least , he's my really I like ! Singer and student of full time .. Abng Hafiz Zainal , spent time utk byk benda .. Singing , blogging , tweeting , facebooking , covering ! Banyak kann ? Fantastic person , dah lahh cute ! Tak percaya , usha belog penyanyi ni kat sini : Flying Like A bird
Done ! Just proud of them ! Awesome ! :)
Thanks guys who's visiting ang BW my blog ! :D

7 comments:

  1. wah..kalau cik lelaki ,agak2 adib list x?haha
    gurau aje..cik nk pi terjah dieorng la..
    jgn lupe singgah blog cik,ade tips buat kamu..ade sesuatu yg hrus dibuang :)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. datang dari segmen yang sama sambil follow2. peace^_^v

    ReplyDelete
  4. Singgah dr segmen Lyssa...

    http://masrinasidek.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

    ReplyDelete
  5. salam...dari segmen yang sama..
    singgah sini dan follow..
    jemputlah singgah belog saya..

    ^__^

    ReplyDelete
  6. aeiz singgah sini dari segmen yang sama =)

    http://t-kyumin.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

    ReplyDelete