Click to know details ! Taknak tau pon , click jelah semua okay ! :D

Fans

31 December 2011

Segmen 2011 ke 2012 : Sebelum dan Selepas !


Haii bloggers ! :) Senyum dulu .. Ni lahh entry pertama untuk 2012 ~ :D Adib join segmen from bro BenAshaari

Bye-II 2011 . WELCOME TO 

◕▄███▄◕──◕▄██▄◕──◕▄███◕──◕▄███▄◕ 
◕▀──██◕─◕██──██◕───◕██◕──◕▀──██◕
◕──██◕──◕██──██◕───◕██◕────◕██
◕─██◕───◕██──██◕───◕██◕───◕██◕
          ◕█████◕──◕▀██▀◕───◕▄██▄◕─◕█████◕.

Yeahh ! Awal-2 tahun mcm ni semuaa orng wish happy new year ! Happy New Year to you too buddies, bloggers, stalkers ! :) Okay, Adib nak join segmen ni, so kena follow rules dia .. Just a simple rules : 

  1. Letak header BENASHAARI.COM
  2. Tajuk : 2011 KE 2011 – SEBELUM DAN SELEPAS ! dan linkkan ke entri ini …
  3. Apa yang korang kena buat ialah , ceritakan apa yang korang lakukan pada detik detik terakhir  tahun 2011 dan kemudian masukkanya tahun 2012 …  Contohnya , ada yang g dengar ceramah agama dan bila masukknya tahun baru , perkara pertama yang korang buat ialah salam kawan korang atau cium pp ibu korang .. haaa… Cam tu la.. ok ?  Paham ? Kalau ada gambar , letak sekali eh ?
  4. Siap ? Tinggalkan link entri korang di ruangan entri ni .. Terima kasih ..

Act, NewYear eve ni nak celebrate full night kat Dataran Merdeka, tak jadi, kat Dataran Kemang, PD pon jadi .. But, still not full night, sbb my brother had being in an accident ! Huh ! So, I need to see him and help .. Then, in sad mood pon, on the way balek, singgah kat Dataran Kemang tu, and sempat tengok meletop-2 tu ! Haha ^___^ Really awesomee moments that happened during in starting year 2012 :)

5 comments:

  1. Happy New Year :)

    http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2011/12/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

    ReplyDelete
  2. selamat tahun baru yer... salam perkenlan... hurm... semoga segalanya baik2 sahaja k... :) saya follow sini...

    ReplyDelete
  3. happy new year!

    http://aqilahkamarudin.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

    ReplyDelete
  4. selamat tahun baru adib. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

    ReplyDelete