Click to know details ! Taknak tau pon , click jelah semua okay ! :D

Fans

22 May 2012

How Busy Am I, Keep Smiling :)

Hai, Assalamualaikum ! :)

So, how are you guys ? I think almost a month tak update blog sakai ni. Huh ! -,- Busy bhaii. Anyway, school holiday dah nak start ni, I think to continue for blogging until the end of holiday. But at the same time, still kena study ohh ! Never mind, dah memang adat student kan ? Alright ! Today Im going to blog about smile :)


How busy you are, keep smiling. Well, sometimes kita stress dengan study and kerja. Tension or pressure. Semua tu memang asam garam kehidupan. "Tiada kehidupan tanpa dugaan, tiada kejayaan tanpa usaha". Kadang-kadang kan, smiling boleh buat kita happy. Cer fikir, dengan smile kita rasa mcm cheers gila. Tak percaya ? Cer smile sekarang, SMILE :) Atoto, cute ! Haha. Dalam Islam pon menggalakkan umat-Nya senyum sebab senyum tu sedekah and half of our faith. So, tak kira lah kita ni handsome ke kacak ke, or cantik ke lawa ke, or cute ke comel ke, or buruk ke hodoh ke.. Smile tetap create our neutral of beauty :)

1 comment: