Click to know details ! Taknak tau pon , click jelah semua okay ! :D

Fans

25 March 2012

Saya Penatt !

Assalamualaikum, Salam sejahtera ! :)

Huh ! Im really tired ! Penatt lah.. 
Even, baru lepas school holiday homeworkk melambak yang boleh cikgu nak bagi ! Amekk kau !


As well as you all know, Form3 ni banyak kerja kursus nak buat !
Geography and History lagi advance !
Nak create a fact story with make a trip to a place..
Im really exhausted while doing these..
Anyway, asam garam student right ?
Lagi-lagi nak PMR ni, a lot of extra works yang kena settlekan.
Now, nak hafal oral for English Language and Arabic pulak.

In order by doing it, Im really sorry kalau jarang sgt updating blog ni.
Well known, every seconds suree ade benda nak buat.
Sorry (plus) Sorry (plus) Sorry !

See you guys soon :)
Pray for my successful for PMR soon guys !

*PMR is just around the corner*

6 comments:

  1. nama pun student kan?
    do ur best..baru form 3?muka nampak mature je..

    ReplyDelete
  2. Nice intro.

    visit us too :)
    http://blogkakivideo.blogspot.com/
    http://petsareyours.blogspot.com/2012/04/sugar-glider-breeding.html

    ReplyDelete
  3. blaja leklok dik...jgn nak bercinta je (tetibe)
    pe pown wish u luck 4 pmr yg brape bulan je lagi uh..

    ReplyDelete
  4. time kekecit = kena paksa wat keje umah, tukang buai adik kecit..

    time skolah = kena paksa wat keje skolah

    time keje = kena paksa bos wat keje.. x keje x dpt duit ngee~

    so.. hidup ni asyik keje.. di kejekan dan mengejekan.. bertabah lah~

    :P

    ReplyDelete
  5. Salam kenalan from shah.. entri yang menarik..shah singgah blogwalking sini..Rajin-2 singgah la blog shah ye.. :D

    Entri Terbaru: 1. Pertandingan Blog HPM 2012 2. Metered Earnings Nuffnang Pertama Shahamri.com

    ReplyDelete