Click to know details ! Taknak tau pon , click jelah semua okay ! :D

Fans

9 March 2012

TAG ENTRY from Najwa ♥


Assalamualaikum WBT and hyee guys ! :)

Tak perasan pulak kat Chatbox belog Adib ni, yg sis Najwa ni ada mentioned yang Adib kena tag dlm entry dia. Huh ! Anyway, thankyou kak Najwa sbb tag saya even saya macam malas je nak terima tag tu. Haha. Sekarang saya sleepy ! But then, demi anda kakak tersayang, I'll do it ! Hehe :D


Okaylah, terus skip rules number 2 tu.. 5 things about me :
  • Got an iPad 2, but not in my usage bcause my dad keep for make me focus on PMR.
  • Nak iPhone, Sony Ericsson Vivaz ! Saya tade smartphone macam tu.. Huhu
  • I admired to sing so much ! I wanna be a entertainer.
  • Saya terharu and happy now sbb satu blog ni buat saya bangga dgn saya sendiri ! :)
  • Saya nak tido jap lagi.. :D
Next, rules ni suruh Adib answer question drpd tagger ni, iaitu kak Najwa ni..
  1.  Sejujurnya, korang sembahyang penuh tak? hehew~
  2. Apa perkara paling korang tak boleh lupa sekali sepanjang hidup korang?
  3. Siapakah korang 10 tahun akan datang? Maksud aku korang nak jadi ape :)
  4. Kalau korang diberi 3 permintaan, ape yang korang nak mintak?
  5. Korang rasa blog aku ni macam mane? Bagi komen membina supaya aku boleh upgrade ape yang kurang. :)
  6. Kalau satu hari nanti , korang kehilangan orang tersayang, apa perkataan terakhir korang nak cakap kat dia?
  7. Ciri- ciri lelaki/perempuan idaman korang. hihi 
  8. Apakah Facebook, Twitter dan Blogger bagi korang ? 
  9. Buat ringkasan tentang diri anda. Masukkan 5 fakta penting tentang anda. Ringkasan mestilah tidak lebih dari 120 patah perkataan
  10. Kawan atau kekasih? Mane korang pilih dan kenapa?
  11. And final question, ape kat dalam fikiran korang sekarang ?

My answer : 
  1.  Gila sape yang jawab ya.. Hehe. Saya suree lah tak full solat ! Saya ni jahil siket :P
  2. Ada orang belasah saya kat tepi jalanraya -,-
  3. Saya masa tu kat dlm flight, jadi flight attendence ! Saya jugak amek partime utk modelling magazine ! Hehe. Model lah kata kan.. :)
  4. Nak iPhone 4S, nak iPad3 and nak kawen bolehh ? >__<
  5. Belog kak Najwa comel, cutee dan miut ! Hehe. Keep up brilliance idea in your entry kak..
  6. Saya nak situasi orang yg tersayang kehilangan saya, saya akan cakap " Awak jangan tunggu saya kalau saya dah pergi, saya just nak tengok awak bahagia. " 
  7. Hensemm ! Upss ! :/ Ofcoursee yang perfect, comell and saya nak yang freehair :D
  8. Facebook bagi saya MukaBuku, Twitter pulak bunyi burung cute ! Dan Blogger tu pengendali blog.
  9. Oritee ! Saya ni someone yang ordinary boy, but then saya memang mcm pompuan siket ! Byk cakap, cerewet and something else.. Saya tak suka insects ! And ape yg paleng important pasal saya yang saya nak semua orang yang kenal saya tau ialah saya someone yang ikhlas buat something tu. Kalau saya tak ikhlas, saya takkan buat something tu ! Kalau saya buat tak ikhlas pun, around 10 min's I'll be sincere back. Saya seorang cool and steady boy :) 
  10. Act, pada hakikat yang betul is kawan. Yes, kawan actlly most penting than kekasih right ? Well, kawan ni boleh bagi impak and pengaruh yang besar kat kita. If nak compare dgn kekasih, memang mmber pengaruh, but then tak sebesar pengaruh kawan.
  11. Tidur ! -,-

Okay, done ! Adib pulak nak create question ni ! Huh ! Letih gile bhaii -,-
  1. Siapa nama anda ?
  2. Tempat lahir anda ?
  3. Dah makan ke belum ?
  4. Apa prinsip hidup anda ehh ? Nak tau jugak..
  5. Apa yang paling bernilai or berharga bagi anda ? Tak kisah lah branag or else.. :)
  6. Idola anda ?
  7. Describe somebody yang special bagi anda dulu yang skrng ni anda dah tade pape realy dgn dia.
  8. Between Yuna, Najwa Latif and Heliza Helmi, which hijab's woman singer yang anda suka ?
  9. Lagu yang always anda nyanyi or dengar ?
  10. Kalau anda dapat tawaran berlakon, nak terima or tak ? Kenapa ?
  11. Last but not least, nak jumpa saya tak ? Kat mana ? Bila ? Jom ! ( siries )

Okay, tag's victim pulak.. Ni lah part yang paleng Adib anti ! Haha :DD
*sambil menggeliat


1 comment:

  1. Thank you adib ! buat jugak kan ? huu terharu *tetibe*

    ReplyDelete